header9

ATT HYRA BORD PÅ COMBO LOPPIS

Skrivet av SandraEmilia den 29 juli 2016 | 2 kommentar(er)

I samarbete med Combo Loppis

Hej på er alla fina! Idag tänkte jag berätta för er om mitt roliga samarbete som jag haft tillsammans med Combo Loppis i Vasa. Jag fick möjligheten att testa på hur det är att hyra ett bord hos dem och här ska ni nu få ta del av upplevelsen och vad jag tycker om Combo och deras system, som kanske är det som gör att Combo skiljer sig en hel del från andra loppisar.

Redan när man parkerar på deras parkering utanför så får man en väldigt bra bild av loppiset. Byggnaden är stor, ren och ser väldigt fräsch ut till skillnad från många andra loppisar som ofta finns i gamla källarutrymmen. När man kommer in är det samma känsla där. Stort, luftigt och väldigt fräscht! Första delen av loppiset är mer av en vanlig butik med nya produkter. Där finns bland annat en hel del inredning som jag gärna står och plockar bland, hehe. Själva loppisdelen är väldigt stor och man kan verkligen hitta allt där! Jag fick bords nummern 125 vilket gjorde att jag hade en väldigt bra plats i lokalen. Det fanns gått med utrymme på min plats och klädhängare att lånas hur mycket man ville.

combo loppis sandraemilia samarbete

Det första jag fick göra var att hemma i lugn och ro gå in på deras hemsida kirpparikalle där jag fick fylla i namn på de kläder jag ville sälja och vilka priser de skulle ha. När jag sen kom till loppiset med mina saker så printade de i kassan ut klisterlappar med mina priser och namn på samt med en streckkod så att jag hemifrån via min dator har kunnat följa med exakt vilka plagg som sålts och hur mycket jag fått in. Därmed var det också efteråt enkelt att se vad som kanske kommit bort eller i värsta fall blivit stulet. Alla plagg över 10 euro fick man dock ett gratis larm till så man behöver inte vara rädd för att något värdefullt försvinner. 

combo loppis sandraemilia samarbete kirpparikalle

Det var otroligt roligt att varje kväll gå in på kirpparikalle och se vilka av ens produkter som blivit sålt. Jag fick sålt ungefär 2/3 av mina kläder och skor så jag är väldigt nöjd! Det som också är väldigt bra med Combo loppis är att du till en avgift på 5 euro kan ha personalen att ordna upp ditt bord varje morgon. Då slipper du köra dit hela tiden för att ordna upp det.

 combo loppis sandraemilia samarbete kirr

Så avslutningsvis kan jag berätta att Combo loppis får 5 av 5 bananer av mig och jag kommer absolut att ta ett bord där igen när jag har fyllt på mina loppiskorgar här hemma med sånt jag inte längre vill ha.

Här hittar ni Combo Loppis:

Flygfältsvägen 7
65380 Vasa
06-317 8881

Och här kan ni själva läsa mer på deras hemsida.

Taggar , , , , | 2 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

OUTFIT- Black and white

Skrivet av SandraEmilia den 28 juli 2016 | 0 kommentar(er)

outfit sandraemilia skirt black white tee 6

outfit sandraemilia skirt black white tee 2

outfit sandraemilia skirt black white tee 3

outfit sandraemilia skirt black white tee 4

outfit sandraemilia skirt black white tee 5

Bilder tagna av min kollega Irene :)

Taggar , , , , | 0 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

TIPS- Stilläsning på VOGA Styling

Skrivet av SandraEmilia den 28 juli 2016 | 0 kommentar(er)

Hej på er! Jag ville bara påminna er om att vi även på VOGA har en blogg, med fokus på kläder och framför allt stiltips. Kika in där och lämna gärna en kommentar ifall det finns något speciellt ni önskar att vi ska skriva om :) (Klicka på rubrikerna för att komma direkt till inlägget)

original 151114 lexington shot3 200 1160x700

Stilsäker till helgen!

"Kläderna vi bär ger olika intryck beroende på mönster, färg, passform o.s.v. Vissa kläder får dig att se längre ut medan andra får dig att verka bredare. En del accessoarer och detaljer i plagg kan ta bort fokus från vissa kroppsdelar som man inte vill framhäva medan andra leder till motsatsen....."

5maj 30 1160x700

Online Styling – Hur går det till?

“Vår Online styling-tjänst finns till för de som antingen inte orkar gå i affärer, som helt enkelt inte har tid eller som bor långt ifrån oss. Slipp stressen med att springa runt i olika butiker, behöva trängas i provrum och det eviga köandet. Du berättar vad du söker efter och vi letar upp det! Sedan är det bara att klicka hem de plagg du vill ha via nätet!”

Valmu 5 1160x700

Höstens inredningstrender

"Hösten är kanske inte det hetaste samtalsämnet just nu i juli månad då solen gassar och semestern nyss börjat. Men det går inte att undvika de underbara höstkollektionerna som kommit på marknaden den senaste tiden, en riktig fröjd för ögat. Alla underbara färger inspirerar sinnet inför den nya säsongen som är på kommande och vi välkomnar hösten 2016 med öppna armar!"

5maj 22 1160x700

Från kvantitet till kvalitet

"Vad är månne bättre för din ekonomi och garderob i längden, att köpa billigare plagg ofta eller dyrare plagg mer sällan? Den frågan svarar Heidi på i senaste inlägget på stilakuten, in och kika så ni inte bränner pengar i onödan!"

5 satt att bara scarf 1160x700

5 sätt att knyta scarf!

"Vi på Voga gillar ju scarfar och tycker att det är det enklaste sättet att lyfta en hel outfit på. Därför ville vi göra en video där vi visar upp 5 sätt att bära en scarf på och lite kort hur man kan kombinera det hela."

 

Taggar , , | 0 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

OUTFIT- Pink Church

Skrivet av SandraEmilia den 27 juli 2016 | 4 kommentar(er)

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 6

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 2

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 3

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 4

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 5

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee 7

outfit sandraemilia hundtand pencil skirt white tee

Look how nice isn't this place?! A pink and blue church that me and Heidi found when we were working in Närpes last Sunday. Love it!


Titta hur fin är inte denna plats?! En rosa och blå kyrka som jag och Heidi hittade när vi hade jobb i Närpes i söndags. Älskar den!

Taggar , , , , | 4 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

FOODPORN #2

Skrivet av SandraEmilia den 26 juli 2016 | 2 kommentar(er)

food healthy lunch

Lunch: kokta grönsaker/rotsaker med spinat, sesamknäckebröd med äggröra

healthy breakfast banana glutenfree corn flakes

Frukost: naturell yoghurt, glutenfria cornflakes, banan, grapefrukt, grönt te.

pancakes plattar healthy breakfast halsosam frukost sandraemilia 2

Mellanmål: grynostplättar

breakfast snack healthy greek yoghurt berries strawberries chocolate 3

Mellanmål: Naturell yoghurt varvat med bär och nötter samt lite mörkchokladflarn.

Taggar , , , , , , | 2 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

OUTFIT- Jeppisdagar

Skrivet av SandraEmilia den 25 juli 2016 | 4 kommentar(er)

sandraemilia outfit aztec

outfit sandraemilia aztec party summer

outfit sandraemilia aztec party summer 2

outfit sandraemilia aztec party summer 3

outfit sandraemilia aztec party summer 4

outfit sandraemilia aztec party summer 5

outfit sandraemilia aztec party summer smile

Haha den här bilden alltså... Jag sa till Jona att ta en närbild av min vita spets och Jona svarade "Nåmen hämta Trixie då"... Haa .. Haaaa.. 

Och för den som inte förstår så har jag alltså en vit spets vid namn Trixie, alltså en hund ;)

outfit sandraemilia aztec party summer 6

Skirt H&M, Singoalla top Gina Tricot

 So this is what I looked like on Saturday. I really do love this combo! And I love the light in these pictures! 

Well Monday today. I'm in Vasa and for the first time this summer I went to the beach, with Anna. It felt sooo good! After that I had a little bit of work and now I just got back home from the gym with Anna. Tonight I'm only going to make me and Jona some food and then just be lazy rest of the evening.


Så så här såg jag ut i lördags. Älskar verkligen denna kombo! Och även ljuset i dessa bilder!

Men ja måndag idag då. Jag är i Vasa och för första gången denna sommar åkte jag till stranden, tillsammans med Anna. Det var såå skönt! Grät nästan när jag cyklade iväg till stranden för att det kändes så ljuvligt, hehe. Efter det har jag jobbat lite och nu kom jag nyss hem från gymmet med Anna. Ikväll ska jag bara fixa lite mat till mig och Jona och sen ska jag bara vara lat resten av kvällen.

Taggar , , , , | 4 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

OUTFIT- Striped pencil skirt

Skrivet av SandraEmilia den 24 juli 2016 | 2 kommentar(er)

outfit sandraemilia stripe pencil skirt vila finland 3

outfit sandraemilia stripe pencil skirt vila finland 4

outfit sandraemilia stripe pencil skirt vila finland

outfit sandraemilia stripe pencil skirt vila finland 2

Hi guys! I'm so sorry for my bad blogging this month! But I'm working full-time at Code and whenever I have a free hour here and there I'm all booked with Voga. BUT I'm not working that much at Code in August so that means more quality blogging and as I've been telling you a release of my latest secret, hehe. Yeah yeah I know, you hate me for this, haha. But I'm really excited and also a little bit nervous of how it's going to go. 

And a little update of what I've been doing this weekend. After work on Friday Jona came to Forsby. I had early work the next day so we only watch a movie, a musical called Once, that I can really recommend! You can find it on Netflix. Saturday after work we went to some friends barbeque party before heading to Jeppis. Met a lot of people but went home early because I've got work today, of course, hehe. And in Närpes of all the places, haha! I actually don't think I've ever been to Närpes so it's really about time I get to go there!


Hej på er! Jag är så ledsen för hur dåligt jag bloggat den senaste månaden! Men jag har jobbat heltid på Code och när jag haft en ledig stund har jag varit bokad med Voga. MEN nästa månad jobbar jag inte alls lika mycket på Code så då kan ni vänta er mer kvalitetsbloggande från min sida och då ska jag också avslöja min hemlighet, hehe. Jag jag vet, ni hatar mig för det här, haha. Men jag är super spänd och lite nervös över hur det ska gå. 

Och en liten uppdatering om min helg. Efter jobbet i fredags kom Jona till Forsby. Jag hade jobb tidigt följande morgon så vi såg bara en film, en musikal som heter Once, den kan jag verkligen rekommendera! Ni hittar den på Netflix. På lördag efter jobb åkte vi hem till några vänner på en grillfest innan vi åkte vidare till Jeppis. Träffade massor av människor (Och såååå många som grattade till VOGA och tyckte det är en superidé TAACK ni är så snälla och så glad ni kommer fram och säger sånt ♥ ) men åkte hem tidigt då jag också har jobb idag. Och i Närpes av alla ställen, haha! Jag tror faktiskt inte att jag nånsin varit i Närpes så det är verkligen på tiden att jag får möjlighet att åka dit!

Taggar , , , , | 2 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

LATELY ON SNAPCHAT (SandraEmiliaH & VOGAStyling)

Skrivet av SandraEmilia den 21 juli 2016 | 0 kommentar(er)

Snapchat 306011866904432586 tile

~ SANDRAEMILIAH/ VOGASTYLING ~

 

Taggar | 0 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget

OUTFIT- Sporty touch

Skrivet av SandraEmilia den 20 juli 2016 | 0 kommentar(er)

outfit sandraemilia langkjol sporty

outfit sandraemilia langkjol sporty 6

outfit sandraemilia langkjol sporty 5

outfit sandraemilia langkjol sporty 4

outfit sandraemilia langkjol sporty 3

outfit sandraemilia langkjol sporty 2

Bomber Gina Tricot, Skirt Code, Tee Code (Vero Moda)

 WHAT a day! I've been free from Code today but I've had a lot to do from home. After a long breakfast I took my computer and other things and went outside in the sun. Of an old paperbox I made me a table so I've had an outside workplace today. From my to do list I've checked off 9 things!! So I've had to do but I've been super effective. Feels good now in other words! Hope you follow me on snapchat (sandraemiliah) where you can see more of my day ;)

Btw I can't wait for the weekend. Jona is coming home so we are for example going to go on "Jeppisdagarna" and after that maybe to Fäboda or on a picnic. Going to be super cozy! ♥


VILKEN dag! Jag har varit ledig från Code idag men haft massor att göra hem ifrån. Efter en lång frukost tog jag min dator och andra saker och gick ut i solen. Av en gammal papperslåda gjorde jag ett bord så jag har haft ett utomhus kontor idag, hehe. Från min to-do lista har jag kunnat kryssa av 9 saker idag så jag har nog minnsann fått saker gjorda. Känns bra med andra ord! Hoppas ni följer mig på snapchat (sandraemiliah) där ni kan se mer av min dag ;)

Oj vad jag längtar till helgen förresten. Jona kommer hem så vi ska bland annat gå på stan nu då det är Jeppisdagar och sen kanske vi far till Fäboda och äter eller på picnic, blir mysigt! ♥

Taggar , , , , | 0 kommentar(er) | | | Läs hela blogginlägget